Onze voorwaarden:

  1. Aanmelding horen van echte ondernemers en bedrijven te zijn. Indien een persoon meerdere bv's heeft, of diens partner kunnen deze onder een account worden aangemeld. Dubbele aanmeldingen om andere domeinnamen te promoten die horen bij hetzelfde bedrijf worden niet op prijs gesteld.

  2. Bij misbruik van aanmeldingen op reclame voor bedrijven behouden wij ons het recht voor om met onmiddellijke ingang het gebruiksrecht om de aanmelding van de inbreukmaker te verwijderen, dan wel de toegang tot het zoeken van bereikbaarheidsgegevens te verbieden en daartoe technische voorzieningen te treffen.

  3. Indien u een bedrijf aanmeld op onze website, gaat u er mee akkoord dat wij de informatie van uw omschrijving mogen vullen indien u dat zelf vergeet. Het komt helaas veel voor dat eigenaren van bedrijven, of linkbuilders snel een link willen scoren naar een website. En daarbij wordt er soms geen aandacht besteed aan een normale omschrijving. Wij bedenken niets zelf, we zullen uw website bezoeken en daar een klein stukje tekst van uw website lenen. Het gaat immers om uw bedrijf.

  4. Onze aanmeldingen worden weekelijks gecontroleerd op dubbele gegevens, vals aanmeldingen of dubbele aanmeldingen worden door ons zonder pardon verwijderd.

  5. 100% Gratis. Aanmeldingen op Reclamevoorbedrijven.nl zijn echt gratis, u ontvangt ook het volgend jaar of de komende jaren na de aanmelding geen factuur van ons voor een inschrijving. Zoals u ook kunt lezen bij "veelgestelde vragen".

Dit alles is uitsluitend ter beoordeling van Reclame voor Bedrijven.nl.